top of page

HAPTOTHERAPIE PEERSMAN

TARIEF

Een behandelsessie duurt een uur en kost € 85,-. Het tarief is vrijgesteld van BTW.

 

Je ontvangt de factuur via de mail. Deze kun je zelf indienen bij je zorgverzekering. Er zijn meerdere zorgverzekeraars die haptotherapie in het aanvullende pakket geheel of gedeeltelijk vergoeden. Klik hier voor een vergoedingenoverzicht van diverse zorgverzekeraars op de NVPA website. Ik adviseer je contact op te nemen met je eigen zorgverzekeraar om dit te controleren.

 

Twijfel je of haptotherapie wel de juiste therapie voor je is?

 

Je kunt voor € 20,- een kennismakingsgesprek aanvragen. In een half uur leg ik uit wat haptotherapie is en kijken we samen of haptotherapie je kan helpen bij je hulpvraag. Dit gesprek is mogelijk niet declarabel bij je zorgverzekeraar.

Ben je verhinderd? Laat dit minimaal 24 uur van te voren weten, anders worden de kosten van de sessie in rekening gebracht. Deze kosten zijn niet declarabel bij je zorgverzekeraar.

HEB JE VRAGEN?

IK BEANTWOORD ZE GRAAG !

Als je een vraag hebt over haptotherapie, neem dan gerust contact op. Je kunt me maandag t/m vrijdag tijdens kantooruren bellen op 06-37166034. Je kunt me ook een mail sturen op info@haptotherapiepeersman.nl. Als je aangeeft wat je vraag is en hoe ik je het beste kan bereiken (via mail of telefoon), dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op. 

 

Krijg je de voicemail? Dan is de kans groot dat ik op dat moment met een behandelsessie bezig ben. Om deze niet te verstoren, staat de telefoon uit.

Dank voor je begrip hiervoor.

De Andere Praktijk

IJsselstraat 14

3401 DK IJsselstein

+31 (0) 6 37166034

info@haptotherapiepeersman.nl

contact
bottom of page