top of page

HAPTOTHERAPIE PEERSMAN

CONTACT

Locatie De Andere Praktijk

 

De locatie De Andere Praktijk is gevestigd aan de IJsselstraat 14, 3401 DK te IJsselstein. Je kunt terecht op deze locatie op dinsdagochtend, donderdagmiddag en vrijdagochtend. 

Je kunt de eerste 2 uur gratis parkeren in parkeergarage Eiteren aan het Oranjelaantje in IJsselstein. Vanaf de parkeergarage is het ongeveer 5 minuten lopen naar de praktijk.

De dichtstbijzijnde tramhalte is Hooghe Waerd op ongeveer 10-15 minuten lopen.

U kunt aanbellen bij ruimte 2.

Locatie Poelwaert

 

Naast de locatie in De Andere Praktijk, heb ik ook een vestiging in het gebouw van fysiotherapie Poelwaert, Pandora 57 - 66, 3402 HW te IJsselstein. Hier kun je terecht op woensdagmiddag. De ingang van de praktijk is aan de kant van de parkeerplaats. 

 

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid. De praktijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde tramhalte is halte Clinckhoeff. De ​dichtstbijzijnde bushalte is op de Oranje Nassaulaan.

HEB JE VRAGEN?

IK BEANTWOORD ZE GRAAG !

Als je een vraag hebt over haptotherapie, neem dan gerust contact op. Je kunt me maandag t/m vrijdag tijdens kantooruren bellen op 06-37166034. Je kunt me ook een mail sturen op info@haptotherapiepeersman.nl. Als je aangeeft wat je vraag is en hoe ik je het beste kan bereiken (via mail of telefoon), dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op. 

 

Krijg je de voicemail? Dan is de kans groot dat ik op dat moment met een behandelsessie bezig ben. Om deze niet te verstoren, staat de telefoon uit.

Dank voor je begrip hiervoor.

De Andere Praktijk

IJsselstraat 14

3401 DK IJsselstein

+31 (0) 6 37166034

info@haptotherapiepeersman.nl

Poelwaert

 

Pandora 57 - 66

3402 HW IJsselstein

+31 (0) 6 37166034

info@haptotherapiepeersman.nl

bottom of page