top of page

HAPTOTHERAPIE PEERSMAN

WAT IS HAPTOTHERAPIE?

Haptotherapie

Haptotherapie is een therapie die de nadruk legt op wat je voelt en ervaart. Dit in tegenstelling tot ons dagelijks leven. Daarin zijn we gewend vooral te denken en te doen. Als je vastloopt omdat je niet meer weet wat je moet doen, kan haptotherapie je helpen weer bij je gevoel te komen.

Door aanraken en samen te bewegen ga je weer ervaren hoe jouw lichaam aanvoelt. Wat is spanning en ontspanning? Welke balans hierin voelt goed? In gesprekken onderzoeken we verder hoe je je in het dagelijks leven gedraagt en wat je daarin anders zou willen.

Door via je lijf te werken, komen we op veranderingen die bij jou passen en zo dus gemakkelijker vol te houden zijn. Hierdoor ontwikkel je zelfbewustzijn en dat geeft uiteindelijk meer zelfvertrouwen. Je krijgt een ruimere keuze in manieren om met je problemen om te gaan.

Je kan bij mij terecht voor o.a.:

  • Angst- en paniekklachten

  • Leren omgaan met hooggevoeligheid

  • Traumaverwerking

  • Bewust worden van gevoelens en gedrag

  • Een betere balans tussen hoofd en lijf

Staat je hulpvraag er niet bij? Bel gerust voor meer informatie!

Kijk voor meer uitleg onder 'Specialisaties' of maak meteen een afspraak. Krijg je de voicemail? Dan is de kans groot dat ik op dat moment met een behandelsessie bezig ben. Om deze niet te verstoren, staat de telefoon uit.

Dank voor je begrip hiervoor.

HEB JE VRAGEN?

IK BEANTWOORD ZE GRAAG !

Als je een vraag hebt over haptotherapie, neem dan gerust contact op. Je kunt me maandag t/m vrijdag tijdens kantooruren bellen op 06-37166034. Je kunt me ook een mail sturen op info@haptotherapiepeersman.nl. Als je aangeeft wat je vraag is en hoe ik je het beste kan bereiken (via mail of telefoon), dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op. 

 

Krijg je de voicemail? Dan is de kans groot dat ik op dat moment met een behandelsessie bezig ben. Om deze niet te verstoren, staat de telefoon uit.

Dank voor je begrip hiervoor.

De Andere Praktijk

IJsselstraat 14

3401 DK IJsselstein

+31 (0) 6 37166034

info@haptotherapiepeersman.nl

contact
bottom of page