top of page

HAPTOTHERAPIE PEERSMAN

RECENSIES

'Patricia heeft mij geholpen om te onderzoeken waar mijn PANIEK KLACHTEN vandaan komen en deze te accepteren maar geeft ook handvatten hoe ik HIERMEE OM KAN GAAN. Ze heeft een rustige en luchtige manier van werken, je voelt je direct OP JE GEMAK'.

'Via de huisarts ben ik doorverwezen om haptotherapie te gaan volgen en heb toen zelf voor Patricia Peersman gekozen. Ik sta sindsdien veel STERKER EN POSITIEVER in het leven, kan beter mijn grenzen aangeven en dus beter mijn grenzen bewaken.'

'Patricia is een PRETTIG PERSOON om mee te praten en voelt je uitstekend aan. Ze geeft direct handvatten om toe te kunnen passen, ik merk dat ik ze regelmatig aanspreek en opnieuw gebruik. Ze heeft bij mij gezorgd voor meer ONTSPANNING BIJ STRESSVOLLE SITUATIES.'

HEB JE VRAGEN?

IK BEANTWOORD ZE GRAAG !

Als je een vraag hebt over haptotherapie, neem dan gerust contact op. Je kunt me maandag t/m vrijdag tijdens kantooruren bellen op 06-37166034. Je kunt me ook een mail sturen op info@haptotherapiepeersman.nl. Als je aangeeft wat je vraag is en hoe ik je het beste kan bereiken (via mail of telefoon), dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op. 

 

Krijg je de voicemail? Dan is de kans groot dat ik op dat moment met een behandelsessie bezig ben. Om deze niet te verstoren, staat de telefoon uit.

Dank voor je begrip hiervoor.

De Andere Praktijk

IJsselstraat 14

3401 DK IJsselstein

+31 (0) 6 37166034

info@haptotherapiepeersman.nl

bottom of page