HAPTOTHERAPIE PEERSMAN

ANGST EN TRAUMA BIJ COVID-19

De afgelopen maanden staat de wereld op zijn kop. Alles wat we als vanzelfsprekend beschouwden, is dat nu niet meer.

We missen contact met onze naasten, moeten thuiswerken of zitten zonder werk. En we moeten ineens uitkijken voor de mensen om ons heen, omdat ze een gevaar voor ons kunnen zijn of wij voor hen.

 

Dit kan de nodige angst en ongerustheid oproepen, die je mogelijk niet meer zelf tot rust kan brengen.

Ben je zelf, of is een naaste van je ziek geweest, dan kan die angst nog verder toenemen. Zelfs zodanig dat we van een trauma spreken. Dit geldt helemaal voor alle medewerkers in de zorg, die zich maandenlang zo hard hebben ingezet in heel zware omstandigheden.

 

Hier hoef je gelukkig niet alleen mee te blijven lopen. Het kan enorm helpen om hierover te praten en aan de slag te gaan met de onrust in je lijf. Daar kan ik je als haptotherapeute bij begeleiden. 

 

Wil je weten wat haptotherapie voor jou hierin zou kunnen betekenen? Neem dan contact met me op.

 

HEB JE VRAGEN?

IK BEANTWOORD ZE GRAAG !

Als je een vraag hebt over haptotherapie, neem dan gerust contact op. Je kunt me maandag t/m vrijdag tijdens kantooruren bellen op 06-37166034. Je kunt me ook een mail sturen op info@haptotherapiepeersman.nl. Als je aangeeft wat je vraag is en hoe ik je het beste kan bereiken (via mail of telefoon), dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op. 

 

Krijg je de voicemail? Dan is de kans groot dat ik op dat moment met een behandelsessie bezig ben. Om deze niet te verstoren, staat de telefoon uit.

Dank voor je begrip hiervoor.

De Andere Praktijk

IJsselstraat 14

3401 DK IJsselstein

+31 (0) 6 37166034

info@haptotherapiepeersman.nl

Poelwaert

Pandora 57 - 66

3402 HW IJsselstein

+31 (0) 6 37166034

info@haptotherapiepeersman.nl